+36 30 313 1271 lelekcel@gmail.com

Amikor elmondod nekem, akkor Te magad is ’másként’ hallhatod a dolgokat és „…sokszor a megoldás is beugrik…„. Fontos felismerés volt számomra, hogy az is számít, amikor hangosan kimondjuk, mit gondolunk – érzünk. Főleg, ha ehhez ítélkezésmentes figyelmet kapunk.

Ezt az érzést viszem tovább.  Meghallgatás… Kérdések… Gyakorlatok… Elmélkedés… Elmélyedés… Kétkedés… Rácsodálkozás… Megoldások, stratégiák…

Meghallgatlak, így nem vagy egyedül a folyamatban, meghallgatom, amit szeretnél megosztani velem, ill. valójában önmagad számára mondhatod ki hangosan mindazt, ami benned van.

Gyakorlatokkal is színesíthetjük találkozásainkat – de ez egyelőre maradjon meg mindenkinek meglepetésként, hiszen minden egyénileg alakul. Minden a folyamat tartalmától, irányától és legfőképp Tőled függ, kedves ügyfelem.

Elmélkedés és elmélyedés lehetőségét kapod – osztatlan figyelmemmel, és ha szükséges kérdéseimmel támogatva. Biztonságban és bizalommal vagyunk még kétkedéseiddel, rácsodálkozásaiddal együtt is, melyekből a folyamat során és/vagy idővel megszülethetnek a megoldások… a kulcsfontosságú, és ami még fontosabb saját stratégiáid.

Mert valóban mindig Te vagy az, aki meghozod saját döntéseid, megszabod további utad, életed történéseit… Én (csak) itt vagyok Veled! Segítelek! Időben rugalmasan, biztonságos online felületen találkozhatunk az előre egyeztetett időpontban. Várlak soxxxeretettel!