+36 30 313 1271 lelekcel@gmail.com

Miért ne egyedül?

Miért van szükség segítőre / mentorra / tanácsadóra? Sok minden lehet az oka. Én is a saját bőrömön tapasztaltam meg mi mindenért lehet és igenis érdemes segítséget kérni…

Miért kell a segítő? Hogy rávilágítson dolgokra, amik legtöbbször ott vannak előttünk, csak nem tudjuk és/vagy nem akarjuk meglátni azokat… Osztatlan figyelmét adja – meghallgat és visszajelez, segít abban, hogy Te magad közelebb kerülj saját megfejtéseidhez, tovább indulj pillanatnyi megtorpanásodból…

Amit én nyújtani tudok:

Life Coaching / Art Coaching folyamat életviteli ’tanácsadás’, mely nem a ’tanács adás’-áról, hanem a meghallgatásról, fókusz meghatározásról és támogatásról szól.

Mediációs eljárásban célom a konfliktuskezelési folyamat vezetése, a felek közti vitarendezés és megállapodás elősegítése.

Haladó Gyászfeldolgozás Módszer® Specialistaként veszteségfeldolgozó cselekvésprogrammal segítem utadat, mert ugye „a gyász nem betegség, és nem csupán a halálesetekhez köthető folyamat, de nagyon nehéz egyedül megbirkózni vele.

Szakértői tanácsadás / konzultáció, mentorálás autizmus és/vagy egyéb fogyatékosságügyi témákban, legyen kérdésed akár szülőként, akár szakemberként.

Keress bátran! Itt vagyok! Időben rugalmasan, biztonságos online felületen találkozhatunk az előre egyeztetett időpontban. Várlak soxxxeretettel!